maandag 4 november 2013

Een heerlijke geefdag achter de rug

Maar door te geven ontvang je natuurlijk ook meteen. De wisselwerking is zo mooi als je je er zelf van bewust bent. 

Natuurlijk...mmm is het wel zo natuurlijk?...gaat geven bij mij vanzelf, daar heb ik natuurlijk ;) de geefmaand november niet voor nodig. Maar het is mooi om er eens extra bij stil te staan. 

En weet je wat nog het meeste voldoening geeft? De immateriële giften! Je tijd, je aandacht, je luisterend oor, je wijze woorden, een knuffel, een schouder om op uit te huilen. 
Die schenken de ontvanger zoveel meer als dat kadootje. 


Okay het kado wat ik gisteren heb geschonken zal mijn vriendin ook op haar weg helpen als ik niet bij haar ben. De edelstenen zullen op hun beurt voor haar aan de slag gaan. 

Het amethist engeltje maakte ik al een paar maanden geleden met het oog op haar en voor haar verjaardag riep de amethist ketting heel hard dat hij naar haar toe wilde. Een schot in de roos!
Maar gisteren gedurende de dag had ik zoiets, misschien heb je wel een ander engeltje nodig. Kijk eens in de bak met allemaal engeltjes die ik onlangs maakte of er eentje uitspringt en dat was het pyriet engeltje in het midden. 
Toevallig was ze daar net de beschrijving van aan het lezen in mijn edelstenen boek omdat ze zichzelf een pyriet schedel kado deed, maar ze dacht dat het engeltje een labradoriet engeltje was. Ik vond het wel lachen dat de precies die uitzocht die ze nodig had. 

Maar mijn heldere kijk op haar situatie en mijn wijze raad hebben haar zoveel meer plezier gegeven, haar meer op haar weg geholpen. 

's avonds was mijn dochter degene die een steuntje in de rug nodig had, een dikke knuffel, een luisterend oor en die heb ik met liefde gegeven. 

Zaterdag, dag 2, heb ik een pakket naar Engeland gestuurd en zekers weten dat de ontvanger daar heel verrast over zal zijn en een glimlach op zijn gezicht zal brengen. 
Verder heb ik de uitslag van mijn 'wat wil je hebben give away' gedeeld en heb daarmee ook twee lieverds blij gemaakt. Vandaag eens aan de slag met een stempel voor de winnares maken en kijken welk engeltje ze uitzoekt. 

En op dit moment ben ik ook even quality time aan mijn dochter aan het geven, nou ja terwijl ik dit blogbericht aan het typen was op concept geklikt en haar mijn volle aandacht gegeven. 

Warme groetjes van Susan van het blog 365 dagen creatief/an angel each day
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...