vrijdag 15 november 2013

Een avondje nix, een goodie-bag & BuitenBeter by Mirjam Down Under

Ben ik weer! Woensdag heb ik mezelf een avond vrij gegeven. Geen Geefmaand Blog geschreven, (bijna) geen Facebook, gewoon met een boek op de bank. Heerlijk!

Gisteren trof ik De Verdubbeldame, Cecile en Anita voor een koffie en een gezellige middag. De Verdubbeldame heb ik een goodiebag gegeven, met het boek "Chickensoup for the Soul" en een biologisch theetje.

Vandaag heb ik de gemeente Grave voorzien van twee meldingen via de BuitenBeter app. Daar ben ik echt fan van! Ideaal, je ziet iets wat je bij de gemeente wilt rapporteren, zoals graffiti, rondslingerend afval, losse stoeptegels. Je maakt er een foto van, de app zoekt waar je bent, je geeft nog wat extra informatie over de melding en huppekee, daar gaat de melding, helemaal vanzelf! Deze auto staat al weken bij ons in de buurt. Autootje lijkt mishandeld en verwaarloosd, in de steek gelaten misschien? Of gestolen? Dit plantje groeit er zelfs uit! Dat heb ik gemeld, net als de artistieke uiting van een gigantisch geslachtsdeel op een electriciteitshuisje hier in de buurt. Ik ben benieuwd! Groetjes, fijn weekend allemaal!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...