donderdag 31 oktober 2013

De Zinkende Surfer vraagt: Wie wil het boek '29 Geschenken' lezen?

Berichtje van de Zinkende Surfer:
"Ik heb het boek 29 geschenken gelezen en wil het doorgeven aan een andere deelnemer van de November Geef Maand. Als je het boek nog niet gelezen hebt en je wil het ontvangen mail je adres dan naar mij." 
Haar emailadres is dezinkendesurfer[at]gmail.com.

Update 1 november: Het boek is inmiddels onder de pannen: het gaat naar Martine en die stuurt het daarna door naar Susan!

Het boek '29 Geschenken' van Cami Walker vormde de inspiratiebron voor de Geefmaand. Deelnemer Firma Fluitekruid schreef er hier over.

Ben je net te laat voor het exemplaar van de Zinkende Surfer? Geen nood. Sinds juli circuleren er enkele Nederlandse en Engelse exemplaren van het boek van Cami Walker. Wil je ook op de leeslijst, stuur dan een mailtje naar verdubbeldame[at]gmail.com. Veel bibliotheken hebben het boek ook, en voor een paar centen is het als Engelstalig tweedehandsje ('29 Gifts') aan te schaffen via Amazon.de.

Om aan de Geefmaand mee te doen is het echter absoluut niet noodzakelijk om het boek gelezen te hebben. De kracht en de lol van het geven zul je snel genoeg zelf ervaren, en via deze website kan je genoeg inspiratie opdoen.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...